Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166865 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: c4mp3rs Godzina, data zdarzenia: 17 czerwca 2014; ok. 15.50 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP:0:1:63148492 Uzasadnienie: ADMIN szaleje na dd2 za obrazanie wywala a za cele mapy już nie? Jakąś chwilę wcześniej zbanował gracza za obraze i respa na 3 DNI!!! Nie za ostro? Powinniście tego ADMINA trochę uspokoić pewnie jakiś nowy lub wstał lewą nogą. Odkąd gram na waszym serwie jeszcze żaden inny ADMIN nie dał mi bana a leciały ostrzejsze słowa z mojej strony. Zgadzam się dostałem słusznie bana ale gdzie tu sprawiedliwość trudno; ADMIN POWINIEN BYĆ RÓWNY DLA WSZYSTKICH A TU TAK NIE JEST ;/ proszę tylko o skrócenie bana nie anulowanie bo wiem, że obraziłem i część mogła poczuć się urażona i ban został słusznie przyznany a wg mnie powinno być jakieś ostrzeżenie czy coś np. kick. Dzięki. P.S. Wycinek z konsoli: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 2 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 48 minut i 43 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : c4mp3rs [AMXBans] Powod : ' obraza ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 63148492 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.27.137.82 ' [AMXBans] =============================================== Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 17 Czerwca 2014 #166866 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Banował o ju tacz maj tralala prosiłbym tego admina o wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166869 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Sam się przyznałeś, że obraziłeś, więc admin miał prawo dać ci bana na 3 godziny, mimo to proszę admina o ju tacz maj tralala o wyjaśnienie tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166907 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 no ok miał prawo dać ale w regulaminie serwa nie ma nic o karach za nieprzestrzeganie ich więc Admin może dać karę wg własnego "widzi mi sie" uznania. Nic go nie ogranicza więc moim zdaniem jest to złe rozwiązanie. Powinniście nad tym pomyśleć i zrobić np. obraza - kick - ban 1 dzień i do wglądu dla wszystkich forumowiczów, żeby nikt nie był zdziwiony tak jak ja teraz, że na 3 godziny za 2 słowa powszechnie uznawane za wulgarne w kierunku ct na temat celów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166910 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Witam, tak więc zacznę od Ciebie. Dostałeś bana za obrażanie całego ct włącznie ze mną. O to dowód: . Niestety ale uważam, że powinieneś dobierać inne słownictwo aby się wypowiedzieć na serwerze. Po drugie każdemu graczowi serwer przypomina o tym że mogą przebywać na respie 1min od rozpoczęcia rundy ale jak widzę że ktoś notorycznie siedzi na respie to też taką przypominajke wysyłam. Oprócz mnie byli na serwerze ascxw i lkd więc nie mów że nie pilnowaliśmy porządku odnośnie respowiczów. Teraz się wypowiem na temat tego co wspomniałeś o 2 graczu co dostał bana ,,na 3 dni" (dostał na mniej). Gracz przez kilka rund siedział na respie. Były upomnienia, slaye aż tu nagle jeszcze zaczął obrażać. Proszę o to dowód: . Tak więc nie uważam że jestem niesprawiedliwy a raczej konsekwenty do tego co sie dzieje. Jakbym mial za wszystko innym odpuszczać to nic by sie nie zmieniło na serwerze i było by źle a po coś jest regulamin na serwerze aby go przestrzegać. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166927 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Nie całego ct włącznie z Tobą a 2 ostatnich ct co latali sobie po gali a nie lecieli po pakę na B ale spox może ja się mylę i sam nie wiem co miałem na myśli pisząc na say'u to co na screenach widać... Wiem, że obraziłem i nie ukrywam tego tylko chodzi mi o to, że te bany to powinna być Twoja ostatnia deska ratunku a na początek wystarczy ostrzeżenie. Mi żadnego nie dałeś i od razu ban. Myślę, że ten przede mną Cię tak zdenerwował, że już się nie patyczkowałeś. Proszę tylko o skrócenie bana nie o anulowanie bo wiem, że obraziłem i kara jest słuszna ale moim skromnym zdaniem za ostra i nieadekwatna do czynu (jedno słowo). Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166933 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Ban słuszny. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166935 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi