Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]c4mp3rs obraza 3 godziny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: c4mp3rs

Godzina, data zdarzenia: 17 czerwca 2014; ok. 15.50

Mapa: dd2

STEAM_ID / IP:0:1:63148492

Uzasadnienie: ADMIN szaleje na dd2 za obrazanie wywala a za cele mapy już nie? Jakąś chwilę wcześniej zbanował gracza za obraze i respa na 3 DNI!!! Nie za ostro? Powinniście tego ADMINA trochę uspokoić pewnie jakiś nowy lub wstał lewą nogą. Odkąd gram na waszym serwie jeszcze żaden inny ADMIN nie dał mi bana a leciały ostrzejsze słowa z mojej strony. Zgadzam się dostałem słusznie bana ale gdzie tu sprawiedliwość trudno; ADMIN POWINIEN BYĆ RÓWNY DLA WSZYSTKICH A TU TAK NIE JEST ;/ proszę tylko o skrócenie bana nie anulowanie bo wiem, że obraziłem i część mogła poczuć się urażona i ban został słusznie przyznany a wg mnie powinno być jakieś ostrzeżenie czy coś np. kick. Dzięki.

P.S. Wycinek z konsoli:

BUILD 6027 SERVER (0 CRC)

Server # 2

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 48 minut i 43 sekund bana.

[AMXBans] Zbanowany Nick : c4mp3rs

[AMXBans] Powod : ' obraza '

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 63148492 '

[AMXBans] Twoje IP : ' 83.27.137.82 '

[AMXBans] ===============================================

Invalid file type...skipping download of bin/TrackerUI.DLL

Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.

Sam się przyznałeś, że obraziłeś, więc admin miał prawo dać ci bana na 3 godziny, mimo to proszę admina o ju tacz maj tralala o wyjaśnienie tej sytuacji.

no ok miał prawo dać ale w regulaminie serwa nie ma nic o karach za nieprzestrzeganie ich więc Admin może dać karę wg własnego "widzi mi sie" uznania. Nic go nie ogranicza więc moim zdaniem jest to złe rozwiązanie. Powinniście nad tym pomyśleć i zrobić np. obraza - kick - ban 1 dzień i do wglądu dla wszystkich forumowiczów, żeby nikt nie był zdziwiony tak jak ja teraz, że na 3 godziny za 2 słowa powszechnie uznawane za wulgarne w kierunku ct na temat celów mapy.

Witam,

tak więc zacznę od Ciebie. Dostałeś bana za obrażanie całego ct włącznie ze mną. O to dowód: de-dust20031.jpg. Niestety ale uważam, że powinieneś dobierać inne słownictwo aby się wypowiedzieć na serwerze. Po drugie każdemu graczowi serwer przypomina o tym że mogą przebywać na respie 1min od rozpoczęcia rundy ale jak widzę że ktoś notorycznie siedzi na respie to też taką przypominajke wysyłam. Oprócz mnie byli na serwerze ascxw i lkd więc nie mów że nie pilnowaliśmy porządku odnośnie respowiczów. Teraz się wypowiem na temat tego co wspomniałeś o 2 graczu co dostał bana ,,na 3 dni" (dostał na mniej). Gracz przez kilka rund siedział na respie. Były upomnienia, slaye aż tu nagle jeszcze zaczął obrażać. Proszę o to dowód: de-dust20030.jpg. Tak więc nie uważam że jestem niesprawiedliwy a raczej konsekwenty do tego co sie dzieje. Jakbym mial za wszystko innym odpuszczać to nic by sie nie zmieniło na serwerze i było by źle a po coś jest regulamin na serwerze aby go przestrzegać. Takie jest moje zdanie.

Nie całego ct włącznie z Tobą a 2 ostatnich ct co latali sobie po gali a nie lecieli po pakę na B ale spox może ja się mylę i sam nie wiem co miałem na myśli pisząc na say'u to co na screenach widać... Wiem, że obraziłem i nie ukrywam tego tylko chodzi mi o to, że te bany to powinna być Twoja ostatnia deska ratunku a na początek wystarczy ostrzeżenie. Mi żadnego nie dałeś i od razu ban. Myślę, że ten przede mną Cię tak zdenerwował, że już się nie patyczkowałeś. Proszę tylko o skrócenie bana nie o anulowanie bo wiem, że obraziłem i kara jest słuszna ale moim skromnym zdaniem za ostra i nieadekwatna do czynu (jedno słowo). Dzięki.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...