Gonzo PROSTO. Napisano 5 Lutego 2016 #393681 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 1. Nick na TS3: Gonzo PROSTO. 2. Wiek: 18 3. Do艣wiadczenie: Potrafi臋 obs艂ugiwa膰 podstawowe funkcj臋 ts3 (banowanie, tworzenie kana艂贸w, zmiany daty, dodawanie rang itp 4. Mikro (obowi膮zkowe): Posiadam 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: Par臋 godzin, przewa偶nie jestem ca艂y czas 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): Bardzo lubi臋 pomaga膰 u偶ytkownikom, Szybko i bez konfliktowo dogadam si臋 z ka偶dym urzytkownikiem. My艣l臋 偶e mo偶ecie liczy膰 na moj膮 pomoc,聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Szybk膮 i bez konfliktow膮 pomoc zawsz臋 jestem do us艂ug, zawsze otwarta d艂o艅 s艂u偶e pomoc膮 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lutego 2016 #393685 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 No to ile na ts jestes? Ca艂y czas czy kilka godzin? Jestem na nie, jak ju偶 Ci臋 wida膰 na TS to afkujesz. Masz tez Op Serwera wi臋c zajmij si臋 Nim. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Lutego 2016 #393831 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 6. ... "urzytkownikiem" xDDDDDDD 聽 聽 聽 Na nie. Siejesz syf na ts, wchodzisz na kana艂y prywatne strasz膮c 偶e kickniesz w艂a艣ciciela kana艂u maj膮c vip channel admina B) 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393836 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeste艣 mi艂y tylko przy administracji, gdy kiedy艣 wszed艂em jako zwyk艂y user pod innym nickiem kaza艂e艣 mi wypie*****膰 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi