Gonzo PROSTO. Napisano 5 Lutego 2016 #393681 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 1. Nick na TS3: Gonzo PROSTO. 2. Wiek: 18 3. Doświadczenie: Potrafię obsługiwać podstawowe funkcję ts3 (banowanie, tworzenie kanałów, zmiany daty, dodawanie rang itp 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Parę godzin, przeważnie jestem cały czas 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Bardzo lubię pomagać użytkownikom, Szybko i bez konfliktowo dogadam się z każdym urzytkownikiem. Myślę że możecie liczyć na moją pomoc, 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Szybką i bez konfliktową pomoc zawszę jestem do usług, zawsze otwarta dłoń służe pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 5 Lutego 2016 Premium #393685 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 No to ile na ts jestes? Cały czas czy kilka godzin? Jestem na nie, jak już Cię widać na TS to afkujesz. Masz tez Op Serwera więc zajmij się Nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Lutego 2016 #393831 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 6. ... "urzytkownikiem" xDDDDDDD Na nie. Siejesz syf na ts, wchodzisz na kanały prywatne strasząc że kickniesz właściciela kanału mając vip channel admina B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393836 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jesteś miły tylko przy administracji, gdy kiedyś wszedłem jako zwykły user pod innym nickiem kazałeś mi wypie*****ć Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi