Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY][Podanie] Fazik

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

anim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria:

- Wchodzenie raz dziennie na forum,

- Posiadanie mikrofonu,

- Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich,

- Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym

- Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze,

- Minimum 30h przegrane na serwerze,

- Obowiązkowo aktywne konto steam,

- Minimum 16 lat.

Wzór podania:

Cytat

Nick:  Fazik

Doświadczenie (w byciu adminem):  10/10 ,adminem byłem bardzo dużo razy .

Znajomość AMXX (W skali 1-10):  Miałem kilka swoich serwerów , potrafie pisać małe pluginki/klasy/perki w pawnie. 9/10

Staż w CS-sie: 4latka.

Steam / NonSteam:  Steam :). Nick na steamie ZeeZ

Dlaczego TY .!: Dlaczego ja , odpowiedź jest prosta ! : Na serwerze w godzinach szczytu jest bardzo dużo cheaterów , których rozpoznaje od razu . Poświadczyć może PeTeX ponieważ dziś wszedł jakis koleś od razu dałem info ,że cheater - wh :). Chce pomóc także serwerowi w rozreklamowaniu się - reklama na innych serwerach :) Mam także mikrofon oraz mutacje.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:  Na serwerze gram od niedawna ,a już jestem w top15 jako 2 , więc widać ,że gra bardzo dobrze mi idzie . Gdyby nie w.w ,byłbym 1 ,ale on i tak ma bana za wh . Za niedługo wakacje , więc na serwerze będę po 3/4h :)

Kontakt: Steam. Nick : ZeeZ

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...