Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166664 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 anim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Wzór podania: Quote Cytat Nick: Fazik Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): 10/10 ,adminem byłem bardzo dużo razy . Znajomość AMXX (W skali 1-10): Miałem kilka swoich serwerów , potrafie pisać małe pluginki/klasy/perki w pawnie. 9/10 Staż w CS-sie: 4latka. Steam / NonSteam: Steam . Nick na steamie ZeeZ Dlaczego TY .!: Dlaczego ja , odpowiedź jest prosta ! : Na serwerze w godzinach szczytu jest bardzo dużo cheaterów , których rozpoznaje od razu . Poświadczyć może PeTeX ponieważ dziś wszedł jakis koleś od razu dałem info ,że cheater - wh . Chce pomóc także serwerowi w rozreklamowaniu się - reklama na innych serwerach Mam także mikrofon oraz mutacje. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze gram od niedawna ,a już jestem w top15 jako 2 , więc widać ,że gra bardzo dobrze mi idzie . Gdyby nie w.w ,byłbym 1 ,ale on i tak ma bana za wh . Za niedługo wakacje , więc na serwerze będę po 3/4h Kontakt: Steam. Nick : ZeeZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166696 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 http://www.gametracker.com/player/Fazik/80.72.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166710 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Twoje podanie zostanie zaakceptowane, jeżeli odwiedzisz naszego tsa i zamienisz dwa zdania z kimś z administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166727 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Nie ma sprawy , jutro wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166798 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Mogę potwierdzić rozmawiałem z nim kilka razy, ogarnięty koleś i pomoc mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2014 #166807 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Adminów brak, flagi przyznane na okres próbny. Jeśli wygasną, a twoja aktywność będzie mizerna, uprawnienia zostaną odebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2014 #166808 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi