Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166419 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Witam. Mam do zaproponowania pewien konkurs top 15 a chodzi mi o to ze za każde pierwsze trzy miejsca w ranku te osoby powinny być nagrodzone np. 1 miejsce usługa vipa na 1 miesiąc 2 miejsce usługa vipa na 2 tygodnie 3 miejsce usługa vipa na 1 tydzień A druga propozycja to chodzi o toptime . czyli jak najwięcej godzin przegranych na jednym serwerze a nagrodzone powinny być tez jak wyżej wymieniłem. proszę o rozpatrzenie i pozdrawiam Pogon:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #122659 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Szczerze na tym forum widzę że to jest do przyjęcia - gra dużo ludzi - dużo ludzi gra godzinami. I w sumie dałoby im to dużo więcej wy byście zyskali i gracze by zyskali. Takie jest moje skromne zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 17 Czerwca 2014 Donator #166975 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Konkurs top15 jest na kilku serwerach. U nas niby też, ale bardzo ograniczają go crashe. Hmm... Z tym toptime byłoby trochę więcej roboty. Jak dla mnie spoko, tylko dobrze to rozplanować i ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2014 #166995 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Kluczowe pytanie - na którym serwerze chciałbyś przeprowadzić konkurs? Na niektórych naszych maszynach ranking resetuje się samoczynnie co uniemożliwia przeprowadzenie konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Czerwca 2014 #167006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 No na DD2+DM mógłby być taki konkurs tylko od pewnego czasu tam rank resetuje się nawet do dwóch razy dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167540 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 no tak ale to można rozplanować, np do 1-go każdego miesiąca, zależy kiedy się to restartuje . Robić screenshoty nawet dzień prędzej przed resetem, żeby nie było żadnych wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167591 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 1.Mam do zaproponowania pewien konkurs top 15 a chodzi mi o to ze za każde pierwsze trzy miejsca w ranku te osoby powinny być nagrodzone np. 1 miejsce usługa vipa na 1 miesiąc 2 miejsce usługa vipa na 2 tygodnie 3 miejsce usługa vipa na 1 tydzień 2.A druga propozycja to chodzi o toptime . czyli jak najwięcej godzin przegranych na jednym serwerze a nagrodzone powinny być tez jak wyżej wymieniłem. Moim zdaniem dobre propozycje szczególnie ta druga z tym toptime , mozna jeszcze dodać topme [pozycja w rankingu,kto jest przed i za mną] Ale i to też może być zbędne ponieważ zlaguje się serwer [być może] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167609 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Propozycja dobra tylko nie do przejścia ponieważ , rank się samo czynie restartuje Więc jak by to się nie robiło to bardzo dobry pomysł Ale narazie nie ma takiej opcji z /top15 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #167973 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Propozycja dobra tylko nie do przejścia ponieważ , rank się samo czynie restartuje Więc jak by to się nie robiło to bardzo dobry pomysł Ale narazie nie ma takiej opcji z /top15 ;/ nowy amx albo plugin z porządnym rankiem i masz po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi