klaczor Napisano 4 Lutego 2016 #393645 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Siema, wbiłem dziś około 22:00 na wasz serwer 4fun z kolegą. Chciałem sobie rekreacyjnie postrzelać, pobunnyhopować itd. Na mojej drugiej mapie (cs_italy) wbiłem bez specjalnych starań 60 punktówi i miałem kilka fajnych akcji, które chciałbym wykorzystać na potrzeby pewnego projektu. Jednakże nie da się pobrać dema, dlatego o ile to możliwe proszę o zauploadowanie rzeczonego pliku na jakiś darmowy hosting typu speedyshare. Mapa: cs_italy Data: 04.02.2016 r. 22:00 - 23:30 Pozdrawiam i przepraszam za błędy logiczne i gramatyczne (jestem bardzo zmęczony). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lutego 2016 #396812 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Ogólnie mamy problemy z hltv. Z tego co wiem wina hostingu ale wszystko jest już zgłoszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 11 Lutego 2016 #396813 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi