Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166017 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Bananowskyy ;3 Godzina, data zdarzenia:jakos po 11:00 Mapa:cs_italy2 STEAM_ID / IP:87.207.36.181 Uzasadnienie:Tydzien temu dostałem bana od RelOP'a,(na 7dni) już wygasł wiec spokojnie mogłem wejść na server. Kupiłem odrazu 3 Premke wszedłem na server i dostałem ponownie bana z powodem aktywny. Prosze o Dokładne rozpatrzenie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 15 Czerwca 2014 #166022 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Na Twoje IP jest perm za cheaty na nicku PyrkOo^^ . Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 15 Czerwca 2014 #166023 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi