NumberOne Napisano 15 Czerwca 2014 Donator #165992 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nick: NumberOne Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 15 maj 2014 Czas spędzony na forum: 3d 22h 8m 19s Doświadczenie w ocenianiu: Wystarczy, że człowiek był adminem przez dłuższy czas i doświadczenie nabiera. Do tego byłem już w takich grupach na innych sieciach, więc myślę, że doświadczenie mam wystarczające. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: nie. Dlaczego Ty?: Jestem adminem COD 500k DM. U nas cheaterzy to prawdziwe utrapienie, za każdym razem kiedy wchodzę na serwer banuje min. 2/3 oszustów. Ostanio niektórym zachciało się nawet na aktywnych wbijać, a nie jestem maszyną i nie pamiętam wszystkiego, dostęp do amxbans, byłby dodatkową pomocą w dbaniu o serwer. Chcę również przyczynić się do pomocy innym, zacząć pracować dla szerszego grona, a nie tylko dla naszego serwera. Mam doświadczenie. Chciałbym również tutaj spróbować swoich sił. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Tak w teorii to mogę nawet 24/7h, ale trzeba spać czasem. Jeśli tylko mam dostęp do internetu to jestem. Także, myślę że w okolicach 5h. Coś od siebie: Piszę podanie wcześniej, za pozwoleniem Jarlukieo. Wiem, że przyda się wam pomoc, dlatego piszę to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Czerwca 2014 #165995 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 tak jak sie umawialismy w wolnym czasie podesle jakies dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Czerwca 2014 #167391 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi