NumberOne Napisano 15 Czerwca 2014 #165992 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nick: NumberOne Wiek: 17 Data rejestracji na forum: 15 maj 2014 Czas sp臋dzony na forum: 3d 22h 8m 19s Do艣wiadczenie w ocenianiu: Wystarczy, 偶e cz艂owiek by艂 adminem przez d艂u偶szy czas i do艣wiadczenie nabiera. Do tego by艂em ju偶 w takich grupach na innych sieciach, wi臋c my艣l臋, 偶e do艣wiadczenie mam wystarczaj膮ce. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: tak. By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: nie. Dlaczego Ty?: Jestem adminem COD 500k DM. U nas cheaterzy to prawdziwe utrapienie, za ka偶dym razem kiedy wchodz臋 na serwer banuje min. 2/3 oszust贸w. Ostanio niekt贸rym zachcia艂o si臋 nawet na aktywnych wbija膰, a nie jestem maszyn膮 i nie pami臋tam wszystkiego, dost臋p do amxbans, by艂by dodatkow膮 pomoc膮 w dbaniu o serwer. Chc臋 r贸wnie偶 przyczyni膰 si臋 do pomocy innym, zacz膮膰 pracowa膰 dla szerszego grona, a nie tylko dla naszego serwera. 聽Mam do艣wiadczenie. Chcia艂bym r贸wnie偶 tutaj spr贸bowa膰 swoich si艂. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Tak w teorii to mog臋 nawet 24/7h, ale trzeba spa膰 czasem. Je艣li tylko mam dost臋p do internetu to jestem. Tak偶e, my艣l臋 偶e w okolicach 5h. 聽 Co艣 od siebie:聽 Pisz臋 podanie wcze艣niej, za pozwoleniem Jarlukieo. Wiem, 偶e przyda si臋 wam pomoc, dlatego pisz臋 to podanie. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Czerwca 2014 #165995 Udost臋pnij Napisano 15 Czerwca 2014 tak jak sie umawialismy w wolnym czasie podesle jakies dema Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 18 Czerwca 2014 #167391 Udost臋pnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi