Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #165915 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, chciałbym abyście użyczyli mi swojej paczki a ja bym ją troszeczkę "upiększył", bo jest troszeczkę cienka. Chcę zrobić ją sobie pod boty i z botami pograć jak nie będę miał co robić. Jak nie da rady, to nie szkodzi i przepraszam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale ale jakoś znaleźć nie mogłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166044 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Nikomu nie udostępniamy swoich paczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166045 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi