Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165883 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: No Swear Godzina, data zdarzenia: 1:28 Mapa: dd2 #2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : No Swear [AMXBans] Reason : ' ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 62017934 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: dostałem takiego o to bana, prawdopodobnie przez pomyłkę, bo grałem dosłownie minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 14 Czerwca 2014 #165887 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam, dostałeś bana ode mnie ponieważ reklamowałeś inną sieć. Jeśli ktoś wyżej uważa, że mam wstawić dowód to wstawię to samo jesli chcą skrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165894 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Na twoim ip jest aktywny ban z powodem wstaw ssy na forum. bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi