Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165767 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Wchodzenie raz dziennie na forum, Oczywiście - Posiadanie mikrofonu, Tak - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, Wiem - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym, Tak jestem taki właśnie - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, Wiem wiem to podstawa w byciu admem - Minimum 30h przegrane na serwerze, no nie mam ale chciałbym sie zaopiekować serwem i chronić serwer przed cziterami. - Obowiązkowo aktywne konto steam, Mam steam id moje 0:0:89731127 - Minimum 16 lat. No właśnie mam 15 ale jestem bardzo ogarnięty. Wzór podania: Nick: aka` Ognisty~LeMuR` Wiek: 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): byłem admem na paintballu Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: gram już 3 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Bo chce się zaopiekować srwerem i chronic go przed cziterami tak jak już pisałem wcześniej . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: no tak od 1 godziny do 2godz a czasami nawet 3godzinki. Kontakt: GG : 47542759Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podanka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166797 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chyba sobie żartujesz Wyłapałeś perma za wh i teraz składasz podanie na forum?? Po drugie masz 15 lat. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2014 #164762 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi