Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165691 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Hejo Dziś zauważyłam, że zbugowało się jakoś nie wiadomo jak "rtv". Gdy się wpisało rtv pisało cały czas, że zmiana mapy za 10 minut. Proszę o naprawienie tej rzeczy.. A propozycję mam dla Was, żeby nominować mapy na say'u. Polegało by to na tym, że jakiś gracz wpisze jakąś mapę na say i wtedy ta mapa się nominuję do głosowania map. Może by tak zrobić na serwerze VIPa? Mam pomysł co by mógł posiadać VIP A ten vip ile by kosztował to by opiekun serwera zdecydował. VIP posiada: - wyróżniony nick na chacie - specjalny sklep, a w nim: - kolorowy granat dymny - dodatkowe 100hp - kolorowy granat oślepiający - mniejszą grawitację - szybsze chodzenie - ciche chodzenie A ten vip ile by kosztował to by opiekun serwera zdecydował. [align=right]Pozdrawiam [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165700 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 VIP będzie bo rozmawiałem z H@. Tylko nie wiadmo kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165711 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 A i jeszcze można by dodać rangę na forum "Admin Paintball" Też blokadę, że jakiś gracz strzela na przeciwnika respa i na początek rundy Ci gracze umierają. Również, można dodać gdy zostaną tylko 1vs1 to można o ścianę walić i wtedy jest pojedynek na noże gdy się ten przeciwnik zgodzi. Dodać komendę która na chacie działa jest to komenda /resetscore ona by służyła do resetowania statystyk podczas mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Czerwca 2014 #165865 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Nominacja, ranga na forum oraz pluginy z powyższego posta zostały dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166673 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ranga została dodana? To dlaczego nie mam Admin PB? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168690 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 W takim razie czekamy zniecierpliwieni na Vipk'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi