Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165607 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: wczoraj ok. 19 30 Nick admina/gracza, który zawinił: Procentowy Dowody: http://multi-head.pl/topic/31996-ban/ Świadkowie: Uzasadnienie:Dostałem warna za wypowiedź w dziale UBT w ktrórym nie mogę sie wypowiadać a w tym problem ze ten temat byl w dziale "Problemy i Pytania" servera dd2+dm w którym moge się wypowiadać i chciałem pomóc graczu a ze Strajk przeniósł temat to "Odwolanie od Bana" moj post tam zostal i z tego nazbieral się mój warn Pisałem do Procentowego na pocztę i wiadomośc odczytał ale ze nie raczyl nawet odpisac musialem napisac ten temat. PS. proszę o zdjęcie warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165631 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Zwykli użytkownicy nie maja prawa się wypowiadać w dziale ubt. Ty jako były admin powinieneś to wiedzieć. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165632 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Czerwca 2014 #165637 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Temat był przenoszony z działu, w którym kolega miał prawo się wypowiedzieć, także jego skarga jest jak najbardziej słuszna. Ostrzeżenie zdjęte. Jeśli przenosicie tematy, zostawiajcie jakąś notkę, aby uniknąć podobnych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi