Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165607 Napisano 14 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: wczoraj ok. 19 30 Nick admina/gracza, który zawinił: Procentowy Dowody: http://multi-head.pl/topic/31996-ban/ Świadkowie: Uzasadnienie:Dostałem warna za wypowiedź w dziale UBT w ktrórym nie mogę sie wypowiadać a w tym problem ze ten temat byl w dziale "Problemy i Pytania" servera dd2+dm w którym moge się wypowiadać i chciałem pomóc graczu a ze Strajk przeniósł temat to "Odwolanie od Bana" moj post tam zostal i z tego nazbieral się mój warn Pisałem do Procentowego na pocztę i wiadomośc odczytał ale ze nie raczyl nawet odpisac musialem napisac ten temat. PS. proszę o zdjęcie warna
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165631 Napisano 14 Czerwca 2014 Zwykli użytkownicy nie maja prawa się wypowiadać w dziale ubt. Ty jako były admin powinieneś to wiedzieć. /close
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165632 Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
n-ty dzien Napisano 14 Czerwca 2014 #165637 Napisano 14 Czerwca 2014 Temat był przenoszony z działu, w którym kolega miał prawo się wypowiedzieć, także jego skarga jest jak najbardziej słuszna. Ostrzeżenie zdjęte. Jeśli przenosicie tematy, zostawiajcie jakąś notkę, aby uniknąć podobnych sytuacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
14 Cze
4
Najaktywniejsi w tym temacie
n-ty dzien 1 post
Popularne Dni
14 Cze 2014
4 posts