Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie o Adminka :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:| Polish Masters | Zabojca  xD

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem juz adminem  na tym serwerze   :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8

Staż w CS-sie:6 lat

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametrack...s | Zabojca   xD

Dlaczego TY .!:Jestem w miarę ogarniety umiem rozpoznać cheatera Mam bardzo dobry kontakty z innymi graczami na serwerze i nieraz pomagam im rozwiazac ich problem  :) No i potrzeba kilku jeszcze ogarnietych Adminow  :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5 h

Kontakt:GG:48059956

min. 16 lat, masz 15, a mówisz, że już miałeś tu admina, podejrzane, do tego na pewno nie bez powodu go straciłeś, a admin musi być wzorem do naśladowania. Podanie nie za ambitne, nie postarałeś się za bardzo. Mówisz, że poświęcasz 4/5h na cs'a, a na COD 400lvl masz po poniżej godziny codziennie. Chcesz być adminem na serwerze to graj na nim.

Jak dla mnie nie.

Nie spełniasz. Wieku. Piszesz ogarnołem, a ma  być ogarnąłem czyli problemy z pisownią ojczystego języka, nie nadajesz się,prawie nie wchodzisz na serwer.

Jeśli Ty dostaniesz admina to ja rezygnuję. Nie mam zamiaru działać na serwerze z kimś tak niekompetentnym.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...