SoBek Napisano 14 Czerwca 2014 #165419 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 10:30 14 czerwiec Nick admina/gracza, który zawinił: RelOP Dowody: http://multi-head.pl/topic/32026-ban-bez-sensu/ Świadkowie: Uzasadnienie: Wydaje mi sie to smieszne , W czasie gry dostalem laga i zrobilem reconnet , wiec mialem przed nickiem cyfre "1" . To nie mozna bylo zobaczyc czy moja postac ktora jeszcze zyla nie ma laga przypadkiem tylko od razu perma wladowac... I nie mozna by bylo od razu mi dac Ub tylko musialem pisac na forum jakies glupie odwolanie a kiedy to zrobilem i napisalem " Myslenie boli co nie RelOp ? " dostalem bana na 3 godziny bo waś Pan poczul sie niby urazony .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 14 Czerwca 2014 #165424 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Tak poczułem się urażony i nie mam zamiaru usunąć tego bana na 3h. Następnym razem zastanów się co piszesz. Poczekam na decyzję kogoś z wyższą rangą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2014 #165488 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Sobek ban już wygasł więc wracaj do gry .Twój komentarz " Myślenie boli co nie RelOp ? " był zupełnie nie potrzebny .A co do admina Relopa to porozmawiam z nim na temat zaistniałej sytuacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 14 Czerwca 2014 #165489 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi