Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165413 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No ciekawe tu jest docenianie "minęły 24h od ss'ow . Bez UB " no a jak ja tych ssów szukałem cały czas i ich nie ma ?? to co ja mam z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Czerwca 2014 #165416 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 No niestety taki mamy regulamin. Wszystkich traktujemy tak samo. Skoro nie wstawia się ich w ciągu 24h to nie dostaje się UB. Jedyną możliwością pozostaje Ci zrobienie 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Czerwca 2014 #165417 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi