Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2014 #165351 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jest to poradnik jak trzeszczy mikro , wyłącza się to przez ten poradnik lub zmniejsza głośność tego badziewia ( mi wyłączyło) . 1. A więc wchodzimy w menu start, następnie wszystkie programy(więcej programów), później akcesoria, rozrywka i regulacja głośności. 2. W lewym górnym rogu klikamy Opcje a następnie właściwości. 3. Następnie obok napisu "urządzenie miksujące " wybieramy napis z końcówką "Input". 4. Później u dołu zaznaczamy kwadrat gdzie pisze Miks stereo i naciskamy ok . 5. Wyświetli nam się "mikser" i przy kolumnie z miks stereo zaznaczamy wycisz. Mi to pomogło, jak coś pisać do mnie, jak nie działa to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2014 #165540 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Mi nie trzeszczy mikro. ! Ale + Za Pomyslowosc ; D i Innym uzytkownikow to pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Czerwca 2014 #165581 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Czerwca 2014 #165582 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi