Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2014 #165282 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Prosze administratora serwera cod 400 lvl klany/wyzwania aby odbanował moją konsole ponieważ nie używałem zadnich czitów ani nie miałem wh po prostu dobrze gra mi szła i miałem duzo killi poprostu więc nie wiem z jakiej przyczyny dostałem takiego bana . Prosze o odbanowanie mnie gram nickiem mafia$tyle$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2014 #165283 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Konsola odbanowana. Żeby z niej skorzystać klikamy na klawiaturze taki symbol ~. Gratuluję. Na odwołanie od tej decyzji przysługują Ci 3 sekundy i 18 setnych. Czas minął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Czerwca 2014 #165366 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Zostały ci 2h na wrzucenie ss'ów, które wczoraj zrobił ci admin (http://multi-head.pl/topic/15229-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/). Ban na konsolę już zdjęty, zatem temat przenoszę tam, gdzie jego miejsce. Czekamy jeszcze za screenami, abyś mógł wejść na serwer. @edit: Miejsce tego tematu to "Kosz", także przepraszam za wprowadzenie w błąd. Mimo wszystko jeszcze tym razem zrobię wyjątek i wrzucę go w odwołania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #165896 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Czas minął. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #165897 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi