Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #165021 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nick: CHAPON Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore miałem kilka serwerów planuje kolejne, Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 zdarza się pisać pluginy Staż w CS-sie: 6/7 lat 3 z Steam Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/CHAPON/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Ponieważ ogarniam, Bardzo często muszę pisać do admina aby wszedł na serwer zgłaszam na u@ lub na Steam cheaterów lub jak ktoś łamie regulamin Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: do następnego tygodnia 3h dziennie później od 4-7h Kontakt: Steam: CHAPON GG: 25506448 Kenpachi ja gram ile mam czasu ale GT nie wiem czemu nie liczy mi wszystkich przegranych godzin więc jak nabiłem np na cod 201 60h to pokazuje nie całe 50h więc ja GT nie wieżę. cebi. z tobą na COD 400 lvl nie grałem ani 1 razu , nie widziałem cię tam więc ... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 12 Czerwca 2014 #165027 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Ilość przegranych godzin na serwie przez Ciebie to 9. Zdecydowanie za mało. Nabij te 30 to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2014 #165033 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Niestety podanie muszę zamknąć, po dobiciu 30h zostanie z powrotem otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166978 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 CHAPON prosiłeś mnie abym się wypowiedział więc proszę... w podaniu piszesz że często zgłaszasz na u@, steam lub na forum chiterów i osoby nie przestrzegające regulaminu ja dziś upominałem gracza który non stop stawiał miny na schodach w drzwiach lub w przejściach (nie do przeskoczenia) a ty mi napisałeś jedno zdanie " brylas co ty tu tyle czasu grasz i nie wiesz że tu można stawiać na schodach i w drzwiach te miny" ty mówisz że zgłaszasz na u@ cheterów możliwe ale regulaminu to ty nie znasz.. zapoznaj się z nim to może będzie na tak PS: tu masz wycinek regulaminu związany z minami... 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylni na mapie cs_assault, oraz na mapie de_westwood w salonie na podejściu na drugie piętro. 8. 1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. 8. 2. W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166982 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 napisales ze w przejsciu sa miny nie ze na schodach, wiec napisalem ze miny mozna w przejsciu, mnie tez to wkurza ale takie jest zycie ''trudne'' regulamin znam 8-9/10, sytuacja np na westwood_big bylo dwoch cheaterow pisalem do 2 adminow ania nie mogla wiec napisalem do erris, ty tylko grasz i sie bulwersujesz ze ktos cie zabil, leca slowa typu '' k**** mac'',"jaki fr****" i wiele tego typu odzywek. sorki za pisownie ale na telefonie nie mam polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166987 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 CHAPON przepraszam bardzo ale obstawiam że zgłaszam częściej nż ty to że nie mam steama to mi zostaje tylko forum lub u@ po drugie nie wyklinam jak mnie ktoś zabije tylko zpisze "co za lub prze gość" taki nawyk i wtedy była rozmowa o drzwiach nie przejściu i ty pisałeś to zdanie następnym razem z konsoli skopiuje żeby nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #166993 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 brylas to jest podanie takie rzeczy zalatwiajmy na pw,aby nie nabijac bezsensownych postow oraz nie robic zbednego spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167082 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Chapon i brylas po co ten spam ? Nie umiecie edytowac postow ?.. Co do podania to jestem na tak: -steam -doswiadczenie -amx Edit.Zapomniałem właśnie,ze nie znasz regulaminu i jeszcze to: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=mj645f&s=8#.U6FWHHbIz6Q Gracz jest pozbawiony kultury,nie wiem jaki był powód jego wyzywania mnie,dlatego,że cie zabijałem.. ? Tak jak w tym temacie Chapon spamuje tez na serwerze,zeby sie wypowiadac na temat jego podania to wtedy bedzie mial szybciej admina i juz do niektorych graczy mowil,ze maja bana -.-. Zmieniam decyzje i jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #167085 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 CHAPON bylbym na tak gdybys sie nie wypowiadal pod swoim tematem narazie jestem neutral - znajomosc regulaminu + wiek + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167120 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 nie wiem po co ten spam wgl mozna dac szanse +steam +wiek +znajomosc amx +/- czas spedzony na serwie (ale to nadrobisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167165 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 jestem na nie brak ci kultury czesto lamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167265 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 jestem na Tak, ogarnięty, wiek, malo admow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 18 Czerwca 2014 #167272 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 EvO czy ktoś tam. Dajcie mu już tego admina. Jest często na serwie i coś tam zgłasza. A taki "no-lajf" przyda się w okresie wakacyjnym gdzie głównie młodsi będą siedzieć przed komputerami i grać bo wole od szkoły. Jak będą problemy to się go po prostu wywali. Nie widzę problemu. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`cruzeN. Napisano 18 Czerwca 2014 #167275 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Ja jestem na nie. po 1 brak mu kultury osobistej co najważniejsze. po 2 nie zna regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167294 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Masz słabe tak +steam +wiek +znajomosc amx -godz na serwie czy masz kulturę o to jest pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 #167307 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Otóż znam Cię już jakiś czas. Osobiście za wiele do Twojej osoby problemów nie mam. Moją decyzją jest przyjęcie Ciebie na okres próbny 2-ch tygodni.Mam nadzieje, że sobie poradzisz i nie zmarnujesz tej szansy. O dodanie admina zgłoś się do jakiegoś H@/S@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 #167308 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi