Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #164965 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Nick: W4lkeR Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre miałem nawet swoja sieć Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 5lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Na serwerze gra dużo osób za to mało adminów a gdy wchodzi cziter to ludzie wychodza i serwer na tym cierpi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy jaki mam dzień czasem 2-3H a czasem potrafie usiedziec 5H Kontakt: GG: 49703496 STEAM: | W4lkeR | ON ! @@Edit http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27026/top_players/?query=W4lkeR&Search=Search Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesik Napisano 12 Czerwca 2014 #164984 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 ja jestem na tak skladal wczesniej podanie i jak dobrze pamietam albo i nie hehe:D brakowalo godz zglaszal od samego poczatku do samego konca jezeli chodzi o cziterow. pomogl nam w aktualizacji i kazdy dal mu plusa za pomoc. czesto widac na serwerze. Kultura na poziomie. mikro jest, skill jest, rozpoznywalnosc cziterow na wysokim poziomie nie wypisuje o jedna akcje goscia tylko popatrzy i wtedy napisze. tak jak na samym poczatku pisalem jestem na TAK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #165032 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Na tak wszystkie wymagania spełnia + zgłasza na u@ i steam cziterów +wiek +steam +duża kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2014 #165038 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Widuję często na serwerze, o kulturze za wiele nie moge powiedzieć natomiast jest steam, wiek też spoko. Oby więcej sie udzielał na forum Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 13 Czerwca 2014 #165079 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Jestem na tak, co ranek widać Cię na serwerze kultura, wiek, steam + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2014 #162969 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 O nie, 4 admin na serwerze z Łodzi ? Co to, to nie !! (Meli, Reptile, Ja i teraz W4lker) A tak poważnie to widać często na serwerze, pisze na steam w razie odpała, ogarnia. Ostatnio mało adminów gra więc brać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2014 #165113 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Ja jak najbardziej jestem na tak ogarnia wiec czemu nie ? Elita Adminów z Łodzi Będzie ! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Czerwca 2014 #165122 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi