Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164349 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Yol Yoly W Kapturach Chodzo Godzina, data zdarzenia: nie mam pojecia ;D Mapa: Dust 2 STEAM_ID / IP: 0:0:32840503 < tak odrazu zeby sie nikt nie meczyl http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:32840503 Uzasadnienie: Otoz pewnego pieknego dnia ; ) chcialem sobie cos przyrezac wchodze , a tu ban ; ) mysle ki chu* , a tu okazalo sie , ze jakis za przeproszeniem smiec .. najwidoczniej postanowil sobie odpalic jakies scierwo i sobie pograc.. , a problem jest taki ze mam ip takie samo jak kazdy posiadacz internetu od tego samego dostawcy co posiadam ja ; ) , a wiec chcialbym sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc otwarcia serwera dla mojego sid'u ? BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 166 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : TheSkullMaster [AMXBans] Reason : ' SH ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 95.160.8.62 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Czerwca 2014 #164353 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Dla twojego sid'u jest otwarty, dla IP nie. Stałe IP = twoje IP, nikogo innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Czerwca 2014 #164354 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi