Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164028 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 czy ja kwestionuje zasadnosc swojego bana?, nie przypominam sobie....(nawet sie zgadzam) chodzi mi tylko o zbytnia pochopnosc we wreczaniu banow przez adminow, przeciez wystarczy wejsc na specta i poobserwowac podejzanego klienta, ale nie, lepiej od razu zbanowac kilku lepszych i leciec na fragi, bo tylka taka zasadnosc postepowania przychodzi mi na mysl. Jesli sie myle, to prosze zeby odpisal mi ten zrownowazony emocjonalnie czlowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Czerwca 2014 #164029 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 adonai29 Dostosuj się do wzoru przy następnej skardze. /close. zamykam +1 pkt za brak wzoru, dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Czerwca 2014 #164030 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi