Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163912 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Gram na Steamie a nie wiem czemu mi tego nie pokazuje w ogóle mi nie pokazuje że ktoś na steam gra a jak pokazuje to bardzo rzadko a na innych serwerach normalnie widac kto gra na steame i ze ja gram na steam wiec w czym tu problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163916 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Prawdopodobnie restart serwera naprawi ten błąd, czasami tak się zdarza z nieznanych mi powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163917 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 aha to spoko ciekawe kiedy ten restart nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163944 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Serwer musi opustoszeć, żeby zrobić restart. W grze jednak brak widocznego steam`a Ci nie powinno przeszkadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Czerwca 2014 #163975 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 serwer nie czyta ci steam-a dlatego ich nie widzisz restart poszedl nic wiecej zrobić nie mozemy /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Czerwca 2014 #163976 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi