Gość Guest Napisano 4 Lutego 2016 #393411 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Kilka dni temu kupiłem Konspiranta a juz go nie mam. Teraz przez sklepsms kupilem zabojce, wpisuje kod, bylo Trwa weryfikacja kodu i nic, zmiana mapy a premki nie ma. Sprawdzam czy mam konspiranta i również go nie mam, prosze o wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lutego 2016 #389489 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dziś w nocy odbędzie się reset klas, gdyż wystąpiły jakieś błędy z bazą danych. Klasy napewno zostaną Ci przywrócone więc spokojnie i bez nerwacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kox kox kox Napisano 4 Lutego 2016 #393420 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 To czym ja mam grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2016 #393424 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Bardzo mnie to ciekawi skoro nie przyznało mi klasy po kupnie to ciekawe kiedy zostanie mi przyznana jak była weryfikacja kodu i na tym się skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393427 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Spokojnie panowie nie macie się o co martwić. Przez problemy z bazą danych serwera są problemy również z przyznawaniem premek. Jeśli natomiast macie problemy z kodami, zachowajcie sms'y jako dowód zakupu i kody, aby można było sprawdzić Wasz zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lutego 2016 #393430 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Znaczy kod dostałem, wpisałem poprawnie ale weryfikowanie ciagle było i nie dostalem premki ale moze to przez tą baze danych, okaże sie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393435 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dlatego prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość. Zachowaj po prostu sms'a i kod, a na tę chwilę temat zamknę ponieważ wszystkie potrzebne informację są już w nim zawarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393436 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi