Skocz do zawartości

[BEZ UB][UB] Majkiel

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Majkiel

Godzina, data zdarzenia: 09.06.2014, ok. 17.50

Mapa: de_dust2

STEAM_ID / IP:89.77.166.215

Uzasadnienie: ???

Witam. Niestety nie dostałem ss'ów. Sprawdzałem w folderze instalacji jak i również Appdata. Dla pewności zerknałem czy antywirus nie przeniósł plików do kwarantanny, jednak brak takowej informacji. Serdecznie proszę o zerknięcie na mój przypadek i odbanowanie.

Pozdrawiam,

Mjakiel

łap poradnik: http://multi-head.pl/topic/13917-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ szukaj też z pomocą programu IrfanView plików o nazwie HalfLife00 do halfLife04 w formacie .tga

Poradnik przeczytałem. Podane lokalizacje przeszukałem, dla pewności w wyszukiwarce systemowej wpisałem rozszerzenie pliku, jednak bez efektu.

Plików nie ma po prostu na dysku, z tego powodu nie mogę otworzyć ich w infraview. Przeszukałem oba dyski wyszukiwarką systemową i niestety nie znalazłem ss'ów. Bana dostałem przy wyjątkowo dobrej passy, choć w dziwnej sytuacji. Skanowałem na gali (bez rezultatów) i poleciał ban.

Trochę szkoda, ponieważ na serwerze można było wyjątkowo przyjemnie spędzić czas. Niemniej decyzję uszanuję, choć jak wpsomniałem u mnie ss'ow najzwyczajniej niema. Pozdrawiam i życzę miłej nocy.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...