Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163771 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Twój nick podczas grania: Westik Godzina, data zdarzenia: 19:07 Mapa :De_dust2 Link do screenów:nie dostalem screenów STEAM_ID / IP: ' 212.106.4.148 ' chce sioe dowiedziec za co dostalem bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 9 Czerwca 2014 #163776 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Bana dostałeś od Danke:*z podejrzeniem o aima. Proszę adminkę Danke:* o przedstawienie dowodów w postaci demka. Jednocześnie przenoszę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Czerwca 2014 #163824 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Nie ma sprawy, z chęcią Cię rozpisze gościu, lecz nie wiem po co odwołujesz się od bana (wiem, że masz prawo lecz "chcesz się dowiedzieć za co dostałeś bana" wiedząc o swoim czicie - Ty chcesz UB za włączonego aimbota?). To Ty się ośmieszysz, a ja wyjdę na dobrą adminkę . Ale chcesz to Cię rozpisze, spokojna głowa . http://speedy.sh/fPqkN/czit.dem < ---- o popatrz się, w tym demeczku ładnie grałeś i nie wiem co Ci przyszło do głowy by się odpalić? Całą mape grałeś clear (co będzie widać na demku), a dochodzi do minuty dokładnie 14:49 i Pana Westik'a na serwerze nie ma . Po czym wchodzi sobie na serwer po dwóch minutach (16:38) z ładnym aimbotem. 18:05 i 18:30 - trzęsiesz cały mój ekran Niestety koniec mapki, dlatego też daję hltv z następną, gdyby było to za mało, by Ci ban został. http://speedy.sh/aS7Zb/Czit-stuprocentowy.dem : 1:44 - nadal trzęsiesz celownikiem 2:02 - no nadal się trzęsiesz.... 3:03 - ładnie celownik Ci się przesunął w lewo - bardzo szybko i zwinnie 4:08 - nice pestka w samą głowę 4:47 - ładna pestka trafiona graczu w locie w głowę 4:52 - tu znów trzęsie Ci się celo Mój Drogi Westik'u Myślę, że to wystarczy, by ban pozostał. Jeszcze Westik jakieś pytania? . Dziękuję, dobranoc. Jeśli chcesz to zapraszam do zrobienia WŁASNORĘCZNIE 100 reklam, to wtedy dostaniesz UB. Nie potrzebnie się odpalałeś, gdy grałeś czysto, ale to już nie mój problem . Pozdrawiam Pana Czita . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 9 Czerwca 2014 #163829 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 18:05 i 18:30 celownik szaleje ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 9 Czerwca 2014 #163835 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Jak dla mnie spalony. Do pieca z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163839 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 nie umiem wlaczyc demka napisz mi jak sie je wlacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Czerwca 2014 #163845 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ban zostaje a ogladasz przez komende viewdemo nazwadema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 9 Czerwca 2014 #163847 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi