Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163638 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Nick: Losiek Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na serwerze cod mod Legens Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Losiek/80.72.40.110:27034/ (Będe się starał by nadrobic godziny) Dlaczego TY .!: Ponieważ gram u was już 8 dni i zauważyłem że admin rzadko jest na serwerze a jak ich nie ma to jest bardzo dużo odpałów latają na aimie itp. nie ma gry. I dlatego chciałbym dopilnować żeby nie było cziterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt:Steam: Zimny Lech PL^^Sniper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 9 Czerwca 2014 #163658 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 1. Spotkałem się z Tobą na serwerze raz, może dwa, a aktualnie czasu najwięcej poświęcam na serwerze. 2. Wiek min. 16 lat, a wyjątki tylko w wyjątkowych wypadkach. 3. Nie ma przegranych godzin. 4. Konto pod podanie. Jak dla mnie podanie z góry do odrzucenia. Szukamy tutaj tylko i wyłącznie osób na wysokim poziomie. Nie spełniasz wymagań, a nie ma kto Cię bronić, niestety, ale dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163661 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Nie spełniasz podstawowych wymagań. Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361986 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o admina COD 500K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi