Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163308 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia:8VI14 18:15 Nick admina/gracza, który zawinił:Guaranga Dowody: http://imgur.com/ha1giZd Świadkowie:fabi359,Shaun,Bardziorno no i reszta serwa Uzasadnienie:Według Pana Guarangi oto to miejsce przedstawione na screenie jest uznawane za spawnkamping. Nie wiem dlaczego nazywa on balkony respem bo nie zajmuje się objawami autyzmu "sorrowa".Balkony to nie jest resp wiec banowanie mnie za spawncamping jest tu całkowicie niesłuszne ,gdyż tą oto prostą pułapką nie odcinam całkowicie wyjscia z respa. Radze wiec jak najszybciej przywrócić tego zdemoralizowanego admina do porządku ,bo sytuacja może się obrócić w tą jak sorrow na lewo i prawo sypał bany bo go zwieracz odbytniczy bolał.Oczywiście bedzie wam wmawiał, że niby stickowałem respa na balkonach ,który jest zaraz po lewej stronie, lecz tak nie bylo. Najbardziej jednak prosze by szanowny pan headadmin powiedział mu poprawna definicję spawnkampingu by ta smutna historia się więcej nie powtórzyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163326 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Zapraszamy admina Gouranga do wyjaśnienia tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Czerwca 2014 #164021 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Buchy napisz m na pw na ktorym serwerze to sie działo brak zainteresowania ze strony admina bonus +1 w dziale ostrzeżen Admina[serw] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Czerwca 2014 #164022 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi