Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163221 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Imię: Patryk Wiek: 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: 1.Steam-0:0:37677040 2.GG-50676826 Staż na forum: 1 Miesiąc Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem kiedyś na innym forum redaktorem przez calutki rok.. straciłem go bo link wygasł Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin Aim/Awp/Fy Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: daję sobie 8,5 czasami mylę się... Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): http://multi-head.pl/topic/31596-the-crew/ Coś od siebie: Tak myślę ,że podołam temu zadaniu często jestem aktywny na forum,dużo piszę wiadomości na SB i w trakcje gry na serwerze staram się o poprawną ortografię.PS proszę nie pisać do mnie ,że nie ogarnę tej funkcji z adminem Aim/Awp/Fy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Czerwca 2014 #163223 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na nie, w jednej z Twoich recenzji skopiowałeś gotowy tekst z gry-online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163225 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie wiedziałem w tedy że nie można kopiować i wrzucać ale już drugi zrobiłem dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 8 Czerwca 2014 #163227 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Czyli nie dojrzałeś do tej rangi, skoro nie domyśliłeś się, że nie wolno kopiować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163229 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Skapłem się po fakcję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Czerwca 2014 #163263 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko RECENZENTA. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Października 2014 #224735 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Support AMXX " do "Redakcja ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi