Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163075 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Ja Cezar AJP Godzina, data zdarzenia: brak.. Mapa:.... STEAM_ID / IP: BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 72 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : EcKo! [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 511058002 ' [AMXBans] Your IP : ' 80.55.50.193 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/de_dust2_detail.txt Kicked : You are BANNED. Check y Uzasadnienie: logując sie przed chwila do gry pokazuje mi sie takie info. Uważam to za jakąś pomyłke czy coś bo nie wiem co to ma znaczyc. nie mam ss'ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #138848 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Podwójny temat, kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi