Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162924 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam witam ! Od początku. Dzisiaj około 23;30 dostałem bana za jakieś czitki tam (staty 13:9 więc loool ) Problem mam taki, że nie mogę ich znaleźć. Nie chcę owijać w bawełnę, szukałem w counter-strike i nic nie znalazłem. Mogłem przeoczyć, ale na prawdę szukam już od 30 minut a kilka razy przed formatem musiałem wrzucać, więc zielony taki nie jestem. Pomóżcie gdzie to może być ... ! Dodam, że komputer czysty, format 2 tyg temu. Windows 7 ! P.s Wielu mówiło szukaj w cs_polish, ja nawet nie mam takiego folderu ! P.s 2. Na konsoli pisało "Wrote HalfLife00.tga". Wpisywałem to w wyszukiwarkę wiele razy i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 7 Czerwca 2014 #162934 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 poszukaj w folderze csstrike , za pomocą tego programu co pisałem Ci na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162938 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Lol ja tego nie rozumiem ! Zobaczcie gdzie to było ! A najlepsze jest to, że znalazł to program windowsowy - wyszukiwarka. Jak patrzę gdzie się znajduje to jest takie coś: C:/Użytkownicy/Admin/AppData/Local/VirtualStore/Program files/counter-strike/Cstrike Jak chciałem ręcznie wejść to już gdy byłem w Admin to nie było takiego czegoś jak AppData. Wytłumaczy to ktoś ? Na przyszłość, na ew. kolejne ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162939 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 http://multi-head.pl/topic/17680-poradnik-jak-znale%C5%BC%C4%87-ukryte-ss-y/ spróbuj tym sposobem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162942 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Gracz założył drugi temat. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162943 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi