JNSRR Napisano 7 Czerwca 2014 #162809 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam, mam propozycję, żeby z reaktywować turniej "haxball'a". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162812 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Jestem ZA! bardzo fajna zabawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Czerwca 2014 Donator #162816 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Czy haxball to ta gra w piłkę kulkami, w którą gramy z kumplami na informatyce jak się nam nudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 7 Czerwca 2014 Autor #162818 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 tak to ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 7 Czerwca 2014 #162832 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Liga haxball'a jest w stanie wypalić, ale przy mniejszej liczbie drużyn niż ostatnio. Zgłasza się mnóstwo osób, lecz jak przychodzi grać mecze co 2-3 dni, to zapał po kilku kolejkach mija. W poprzedniej edycji, pod koniec sezonu, praktycznie wszystkie mecze były oddawane walkowerem, gdyż jedna z drużyn nie stawiała się na spotkanie. Jeśli uda ci się ogarnąć konkretne osoby, to z chęcią też się pobawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 7 Czerwca 2014 Autor #162843 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 hm.. mam taki pomysł, żeby dostać się do grupy, trzeba przejść eliminację lub system turniejowy <- faworyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 7 Czerwca 2014 #162849 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 jestem na tak ,ale jak ktoś może to niech wytłumaczy mi o co chodzi Najlepiej PW/Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 7 Czerwca 2014 Autor #162850 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 JAK BY TO WYGLĄDAŁO! rozpiska "system turniejowy": (ten lepszy, więcej drużyn może być) drużynaa drużynab drużynac drużynad drużynae drużynaf drużynag drużynah _________________________________ 1/4 drużynaa vs. drużynae drużynab vs. drużynaf drużynac vs. drużynag drużynad vs. drużynah 1/2 drużynaa vs. drużynah drużynac vs. drużynaf FINAŁ drużynaa vs. drużyna f i tak by się to toczyło, tylko że zaczynało by się od 1/16 (32 drużyny) Rozpiska "Eliminacji do grup" drużynaa drużynab drużynac drużynad drużynae drużynaf drużynag drużynah _______________ Eliminacje do grupy "A": drużynaa vs. drużynae (5-0) drużynab vs. drużynaf (0-5) drużynac vs. drużynag (5-0) drużynad vs. drużynah (0-5) Eliminacje do grupy "B" drużynaa vs. drużynae (0-5) drużynab vs. drużynaf (5-0) drużynac vs. drużynag (0-5) drużynad vs. drużynah (5-0) Grupa A: drużynaa drużynaf drużynac drużynah Grupa B: drużynad drużynag drużynab drużynae (i by było z 3/4 grupy) wszystko toczyło by się przez 1 miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 7 Czerwca 2014 #162865 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Jestem na tak :Bardzo fajna gra chętnie zagrał bym sobie jakiś meczyk :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162909 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Jestem jak najbardziej za ! Kiedyś w to grałem i można jakąś ligę w to zagrać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Czerwca 2014 Autor #163035 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Pierwsza edycja miała duże zainteresowanie, więc wpadł mi pomysł, żeby zrobić dwie kategorie: - 1vs1 i drużynavsdrużyna (2 osobowe) Za czeli byśmy od drużynavsdrużyna, a w kolejnej edycji by doszło 1vs1, potem jeszcze coś by doszło, coś odeszło itp. CO wy na to? @edit od razu mówię, że system ligowy odpada. Nie wypalił najlepiej w pierwszej edycji. Dało by się dla tego konkursu dział załatwić? jakby tak, to by można tam informacje wstawiać, oraz nagrania meczów (dowody że mecz się odbył) lub zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 8 Czerwca 2014 #163061 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 mysle ze mozna sprobowac nawet 3 vs 3 jednak jedna osoba by losowala np Druzyna A vs Druzyna B i maja czas na rozstrzygniecie meczu powiedzmy tydzien i tak dalej... jezeli nikt nie bedzie chetny moge sie tym zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 8 Czerwca 2014 Autor #163119 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 @tybulec ja się wszystkim zajmę mam już wizję w głowie, jak to będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163143 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi