Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162683 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 nie wiem czy to z nudów czy masz gorszy dzień guyver, ale przesada z tym banem za cele. wyjechałem windą do góry sprawdzałem każdą kampę u góry a Ty z tyłka dajesz bana? chyba się trochę pośpieszyłeś, bo cele akurat wykonuje zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 7 Czerwca 2014 #162692 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dostałeś bana za brak wykonywania celi.Druga sprawa nie ten dział dlatego go przeniosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162702 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Ban już wygasł. Na przyszłość dostosuj się do wzoru i przygotuj dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162708 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi