Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162547 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: the end Godzina, data zdarzenia: 7 czerwca, około godziny 9 rano. Mapa: de_nuke STEAM_ID / IP: ip: 89.77.253.109 Uzasadnienie: Dostałem bana za reklamę, lecz ja nie wiem jak ja zareklamowałem jakiś serwer! Po prostu zginąłem chciałem wybrać klasę saper i nagle pojawila sie na czacie nazwa obcego serwera i ban na tydzień, proszę o unbana reklama nie była celowa, a ja bardzo lubię tu grać. JEśli w prośbie są jakiś niedoróbki to przepraszam, pierwszy raz piszę prośbę o ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 7 Czerwca 2014 #162550 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Jak sam przyznałeś to zdarzyło CI się zareklamować serwer i to nie był 1 raz ,masz ustawionego binda na klawisz ,klikając klawisz pojawia się reklama innego serwera usuń to .Ban zostaje zmniejszony do 1 dnia lecz gdy znów zareklamujesz inny serwer ban na tydzień wróci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 7 Czerwca 2014 #162551 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi