Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162398 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia:21.43 Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem nie wyskakuje. Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: 'Nie wymyślaj nowego regulaminu, tylko przeczytaj rzeczywisty... ' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:0:1982932211' [AMXBans] Twoje IP: '109.196.37.171' [AMXBans] ======================================= Mogę się zapytać ? Jest ban za takie coś ? Bo niewiem co zrobiłem i poprosze dowody .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Czerwca 2014 #162399 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Otóż bana nałożyłem ja. Po 1 skarga śmieszna bo ban na 5 minut dawno minął. Po 2 tłumaczyłem Ci chyba 3-4 razy, że na alpinie nie ma bana za puszczanie rakiet, /ks przed 7 sek. Niestety dalej swoje, tak jakbyś chciał wymusić bana dla jakiegoś gracza. Znajomość regulaminu to podstawa, ale powodzenia z takimi skargami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162405 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jak widzisz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162420 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi