Kenpachi Zaraki Napisano 6 Czerwca 2014 #162372 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: przed chwilą Nick admina/gracza, który zawinił: Pan_Adolf "Pan_Adolf" 5 STEAM_0:0:125826251 Dowody: http://speedy.sh/5Fnfc/2014-06-06-00002.jpg Świadkowie: Nie potrzeba. Na ss jest. Uzasadnienie: Już któryś raz z rzędu widzę, że jak tylko wbiję na cod'a+dm i pogram chwilę to ten osobnik obraża mnie, wyklina, twierdzi, że jestem odpalony, a gdy wbija na cod 400 gdzie mam admina to już taki mądry nie jest. Dlatego proszę o bana na co najmniej 3h bo u mnie dostał by już tydzień. Obrażać siebie nie pozwalam. IP nie mam ponieważ komenda amx_ip na tym serwie nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Czerwca 2014 #162373 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ban został dodany na 3h. Myślę, że gracz nauczy się zachowywać kulturę, jeżeli nie bany będą coraz dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Czerwca 2014 #162374 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi