Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162340 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: huhu Godzina, data zdarzenia: ok 19:55 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:4769862 Uzasadnienie: Zaczyna mnie to troszke irytowac, popatrzcie na forum ile dziennie ssow robicie i ile unbanow leci, przez to ze adminom nie chce sie sprawdzic kogos na serwerze cierpia gracze (bardzo wygodne rozwiazanie, kazdemu "lepszemu" walcac ssy, po co sie meczyc), wczoraj wrzucalem ssy tutaj link do kolejnych, mam nadzieje ze nie powtorzy sie sytuacja sprzed kilku lat gdzie robiliscie mi ssy praktycznie codziennie. link do screenow: http://speedy.sh/UEsGK/cstrike.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Czerwca 2014 #162343 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi