Skocz do zawartości

[RFP] MEGA PATRYK.

Body.

Rekomendowane odpowiedzi

Staż na forum: 3 miesiące

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: dotychczasowo żadne , nie lubię składać podań nie znając połowy użytkowników, oswoiłem się z wami więc składam podanie na RFP.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 6/10

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Na forum wchodzę minimum 10 razy dziennie na 15 minutek , na FB siędzę prawie cały czas, patrzę na streamy mam odpalonego fb i forum , w szkole zawsze sprawdzam co się dzieje

Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Do czego zostanę przydzielony to i tym się zajmę konkursy- zależne od naczelnego RFP

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:Wiek:

Staż na forum:

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]:

Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a:

Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.):Do czego zostanę przydzielony do, w tym będe pracować , co do konkursów do uzgodnienia z naczelnym

Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: ożywię RFP jestem prawie cały dzień na fb , będę odpisywał na pytanka itp.

Pozdrawiam MEGA PATRYK.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

leze i nie wstaje.

Najgorsze a zarazem najsmieszniejsze podanie.

2 razy juz sie chyba z siecia zegnales, jaja sobie robisz czy chcesz zablysnac ciaglym opuszczaniem i powracaniem na forum? :D

Bardzo nieestetyczne te Twoje podanie. Po za tym Twoje nowości na FanPage nie zbyt mnie przekonują, zresztą jak i całe te podanie.

Ja jestem na nie, ale niech inni także się wypowiedzą. Powodzenia!

• Kobieta

Jestem na nie.

Podanie jest bardzo nie poukładane. Piszesz, że ożywisz fp, a według Ciebie na ten moment nie jest ożywiony? Ps.Nie wiem nawet czy orientujesz się w ekipie, ponieważ na razie nie ma redaktora naczelnego. Pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...