Body. Napisano 3 Lutego 2016 #393211 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Wiek:15 Staż na forum: 3 miesiące Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: dotychczasowo żadne , nie lubię składać podań nie znając połowy użytkowników, oswoiłem się z wami więc składam podanie na RFP. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 6/10 Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Na forum wchodzę minimum 10 razy dziennie na 15 minutek , na FB siędzę prawie cały czas, patrzę na streamy mam odpalonego fb i forum , w szkole zawsze sprawdzam co się dzieje Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.): Do czego zostanę przydzielony to i tym się zajmę konkursy- zależne od naczelnego RFP Co nowego wprowadzisz na FanPage'a:Wiek: Staż na forum: Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPage'a: Jaki dział forum chcesz redagować(zmiany personalne,konkursy, itp.):Do czego zostanę przydzielony do, w tym będe pracować , co do konkursów do uzgodnienia z naczelnym Co nowego wprowadzisz na FanPage'a: ożywię RFP jestem prawie cały dzień na fb , będę odpisywał na pytanka itp. Pozdrawiam MEGA PATRYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 3 Lutego 2016 #393215 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD leze i nie wstaje. Najgorsze a zarazem najsmieszniejsze podanie. 2 razy juz sie chyba z siecia zegnales, jaja sobie robisz czy chcesz zablysnac ciaglym opuszczaniem i powracaniem na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 3 Lutego 2016 #393219 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Bardzo nieestetyczne te Twoje podanie. Po za tym Twoje nowości na FanPage nie zbyt mnie przekonują, zresztą jak i całe te podanie. Ja jestem na nie, ale niech inni także się wypowiedzą. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #393220 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Podanie mówi samo za siebie. brak doświadczenia, wyczuwam niedosyt w tym, jestem na nie. Nie ten czas, ale masz moje błogosławieństwo na przyszłosć! :"D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Lutego 2016 #393221 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Proste i przejrzyste podanie łap + co do podania to na tak widac ze ogarniety, czesto na FB masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #393224 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Na NIE -estetyki brak -podanie mało przekonujące -brak doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiozA Napisano 3 Lutego 2016 #393232 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Nie przekonałeś mnie, po prostu. Reszta argumentów up. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lutego 2016 #393240 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem też na nie dlatego,że osoba ubiegająca się o taką funkcję powinna mieć jakiekolwiek doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 3 Lutego 2016 #393247 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na nie. Podanie jest bardzo nie poukładane. Piszesz, że ożywisz fp, a według Ciebie na ten moment nie jest ożywiony? Ps.Nie wiem nawet czy orientujesz się w ekipie, ponieważ na razie nie ma redaktora naczelnego. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2016 #393252 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi