Go艣膰 Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162202 Udost臋pnij Napisano 6 Czerwca 2014 聽 Nick: JesteBoguieM Wiek: 17 Data rejestracji na forum:聽Rejestracja: 31 maj 2014 Czas sp臋dzony na forum: 聽Oko艂o 2h . Przepraszam Wi臋cej Gram na Serwerach. Nadrobi臋 To Do艣wiadczenie w ocenianiu: 6/10 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Obs艂ugiwa艂em聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Niestety Nie Dlaczego Ty?: Chce Spr贸bowa膰. Jestem Dobry 聽z 聽Tej Dziedziny 聽i mysl臋 , 偶e si臋 nadam . W Szko艂ach mia艂em same 5/6 z Takiego Programiku聽 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Mog臋 Poswi臋ci膰 Codziennie po 3-4h Co艣 od siebie: Bardzo Lubi臋 UnBanTeam i my艣l臋 , 偶e mnie Przyjmie膰ie pozdrawiam 聽 amN 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Czerwca 2014 #162206 Udost臋pnij Napisano 6 Czerwca 2014 聽 聽 聽 聽 聽 Dlaczego Ty?: Chce Spr贸bowa膰. Jestem Dobry 聽z 聽Tej Dzieciny i mysl臋 , 偶e si臋 nadam . W Szko艂ach mia艂em same 5/6 z Takiego Programiku 聽 聽 聽 聽 To w szkole ucz膮 ocenia膰 demka?.. (sarkazm) 聽 聽 聽 Wybaczcie, ale musia艂em. 聽 聽 聽 Poza tym: 聽 聽 聽 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶). 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Czerwca 2014 #162210 Udost臋pnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwer贸w Multi-Head.pl, bez ostrze偶e艅 w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesi臋czny sta偶).聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Czerwca 2014 #162211 Udost臋pnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi