Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162202 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Nick: JesteBoguieM Wiek: 17 Data rejestracji na forum: Rejestracja: 31 maj 2014 Czas spędzony na forum: Około 2h . Przepraszam Więcej Gram na Serwerach. Nadrobię To Doświadczenie w ocenianiu: 6/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Obsługiwałem Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Niestety Nie Dlaczego Ty?: Chce Spróbować. Jestem Dobry z Tej Dziedziny i myslę , że się nadam . W Szkołach miałem same 5/6 z Takiego Programiku Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Mogę Poswięcić Codziennie po 3-4h Coś od siebie: Bardzo Lubię UnBanTeam i myślę , że mnie Przyjmiećie pozdrawiam amN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Czerwca 2014 #162206 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dlaczego Ty?: Chce Spróbować. Jestem Dobry z Tej Dzieciny i myslę , że się nadam . W Szkołach miałem same 5/6 z Takiego Programiku To w szkole uczą oceniać demka?.. (sarkazm) Wybaczcie, ale musiałem. Poza tym: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Czerwca 2014 #162210 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Czerwca 2014 #162211 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi