Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162187 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Nick: LEGIA TO NAJLEPSI Wiek: 18lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6 lata około Steam: STEAM_0:0:39198438 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ----- Dlaczego TY .!: Ponieważ chce pomóc chłopaką, jak przebywam na serwerze to rzadko jest jakiś adminów a cziterów masa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5godzin Kontakt: steam gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162200 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jestem na NIE Dlaczego ? Powody : - Zbyt Mała Aktywność na Forum - Niewieże , że masz 18 lat. - Podanie na " Odwal Się " - Brak Godzin do GT - Niewieże , że nasz Wszystkie AMXX Jeszcze Raz Duże NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162204 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na nie: -mała aktywność na forum jak i na serwerze nie widziałem cie za bardzo -brak GT -Nie wierze że amxx 10/10 chociaz mozliwe Pozdrawiam Łukasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 6 Czerwca 2014 #162226 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 To że godziny nie są wymagane nie znaczy, że masz nie wstawiać gametracka. Ogólnie to na serwerze Cię nigdy nie widziałem, chyba że gramy w innych godzinach. AMX 10/10 serio ? Generalnie to jestem na małe nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 6 Czerwca 2014 #162279 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jeżeli masz amx'a 10/10 to napisz mi plugin, który za trzy zabicia daje Ci ulepszony perk, a po pięciu dostajesz nieśmiertelność na pięć sekund... Na nie: - konto pod podanie. - hmm serwer już trochę "stoi" więc mogłeś więcej wbić "h". (a grasz od 25.Maja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Czerwca 2014 #162281 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi