Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161976 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 new const nazwa[] = "Snajper"; new const opis[] = "Ma 1/3 z AWP i 1/6 z deagle"; new const bronie = (1< new const zdrowie = 15; new const kondycja = 20; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 10; new const nazwa[] = "WHELLMAN [Premium]"; new const opis[] = "Posiada AK47 +10dmg z niego (+inteligencja), Jest bardzo szybki. Ma 1 skok"; new const bronie = 1< new const zdrowie = 30; new const kondycja = 120; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 30; new const nazwa[] = "[Premium]Antyterrorysta"; new const opis[] = "Posiada Brak Rozrzutu z AK47 +10dmg z broni Widzi Niewidzialnych Dwa Skoki Grawitka 1 rakietka"; new const bronie = (1< new const zdrowie = 10; new const kondycja = 10; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 25; new const nazwa[] = "[Premium]Kuba Rozpruwacz"; new const opis[] = "Posiada USP oraz MP5+10dmg(+int), 3skoki w powietrzu"; new const bronie = (1< new const zdrowie = 10; new const kondycja = 25; new const inteligencja = 0; new const wytrzymalosc = 10; Jak coś potem dam pliki , mam je gotowe ale net cos slabo wrzuca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161978 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 5 Czerwca 2014 #161979 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Nie wiem po co kolejne premki i tak ich sporo jest, jak dla mnie klasa premium Whellman przesadzona, na sajperze mozna by dac 1/2 z awp usunąć 1/6 z deagla i dodać 2 apteki : ] To tylko moje zdanie Nie wiem po co kolejne premki ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161980 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja popieram pozdro600 Bo niema klasy bez premki z awp Chyba już niepamietam ale raczej nie. ^,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161982 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dalem takie propozycje. Nie ma free awp. Nie ma premki z mp5 ani z aka. I dużo osób mówiło mi że chcą klase z no recoilem. Mogę je ulepszyć lub osłabić ale snajper zostanie taki jaki jest tylko staty mogę zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak # Napisano 5 Czerwca 2014 #161991 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Spotkalem sie z ludzmi którzy wychodzili z serva ponieważ nie bylo snajpera, więc dodanie go wpłyneło by korzystnie na server, sam chętnie nim zagram. ^^ Więc jestem jak najbardziej za dodaniem, mozna by dodać mu 1/2 z awki, mozna nawet zwiekszyc do 1/8 z deagla, co do reszty, nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 5 Czerwca 2014 #161997 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jak dla mnie wszystkie klasy sa bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161998 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 1. snajper- dalbym 1/1 z awp bo watpie zeby ktos tym gral skoro jest admiral i dotego ma 4 apteczki i ak 2. dobra 3. za mocna zabrałbym 1 rakiete i zamiast ak47 dalbym m4 4. za slaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #162004 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 1. nie dam 1/1 gdyż Kapitan ma 1/1 wtedy ta premka sensu by nie miała Ps nie ma już admirała:) 3. tam jest aka tylko błąd w klasie. Nie dam m4a1 bo m4a1 jest bardzo bardzo dużo klas premium 4.Mp5 10dm + jeszcze dmg z inta i takie staty i za słaba? Co byś w niej jeszcze chciał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #162006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 1. nie dam 1/1 gdyż Kapitan ma 1/1 wtedy ta premka sensu by nie miała Ps nie ma już admirała:) 3. tam jest aka tylko błąd w klasie. Nie dam m4a1 bo m4a1 jest bardzo bardzo dużo klas premium 4.Mp5 10dm + jeszcze dmg z inta i takie staty i za słaba? Co byś w niej jeszcze chciał ? 1. jesli nie ma admirala zwracam honor chodz i tak sadze ze jest za slaba 4. staty słabe jak na premium, mp5 10dmg+ int zapewne dmg + int nie bedzie dzialac jak zawsze a co bym chciał? - 5 albo 8 sec mzona go zabic tylko strzalem w glowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #162010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 1. jesli nie ma admirala zwracam honor chodz i tak sadze ze jest za slaba 4. staty słabe jak na premium, mp5 10dmg+ int zapewne dmg + int nie bedzie dzialac jak zawsze a co bym chciał? - 5 albo 8 sec mzona go zabic tylko strzalem w glowe 1. jak za słaba zobaczysz ze ludzią się spodoba 4. Nie umiem czegoś takiego dodać. Coś łatwiejsze? Int będzie działał nie to co w amadeuszu Mogę osłabić staty i ten dmg i damy ta klase jako amadeusza też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Czerwca 2014 #162011 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jedyna klasa, która ujdzie to Snajper moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162492 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 7 Czerwca 2014 #162552 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Klasy całkiem dobre, dodał bym tylko jedną " Kuba Rozpruwacz " klasa bardzo dobra do tego mp5 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162553 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Klasy jak dla mnie są fajne, aczkolwiek na serwie jest już dosyć dużo premek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162571 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Z tych klas najbardziej jestem za snajperem. Mógł by pozostać taki jak jest teraz. Jak ktoś lubi to na nim pogra. Tylko, że reszty premek to na razie nie potrzeba. Jest ich wystarczająco dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162588 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Również jestem za klasą "Snajper". Z premium dodałbym tylko "Kuba Rozpruwacz" bo nie ma żadnej premki z mp5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi