Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161909 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: ostatnie 3 dni. Nick admina/gracza, który zawinił: Bober23 Dowody: Bober23 : zamknij morde Julian dziwko jebana *** R? killed :aMea: with a headshot from infection *** n4rMoo! (RADIO): Fire in the hole! [serwer] W celu kupna VIP'a prosimy odwiedzic nasz sklep http://multi-head.pl/sklep/ n4rMoo! (RADIO): Fire in the hole! Bober23 : sam na assasinie zabijales przez sciane All That Remains (RADIO): Fire in the hole! Marchewa : /lm Marchewa killed R? with ak47 [V.I.P] All That Remains : /lm Noga Pudziana (RADIO): Fire in the hole! [Regulamin] Nie zarazamy przez sciany/okna/sufity All That Remains (RADIO): Fire in the hole! [serwer] Aby zobaczyc regulamin wpisz na say'u /regulamin n4rMoo! (RADIO): Fire in the hole! *** grube ][_, ([]) ][_, ([]) killed R? with a headshot from m4a1 *** Bober23 : julian na assasinie zabijal przez szpary a teraz gra swietego Noga Pudziana (RADIO): Fire in the hole! Bober23 (RADIO): Fire in the hole! Noga Pudziana (RADIO): Fire in the hole! *** grube ][_, ([]) ][_, ([]) killed :aMea: with a headshot from m4a1 *** [Regulamin] Na serwerze Obowiazuje Kultura Gracz dropped Marchewa : hah Bober23 : hahahaha sram na Ciebie Krzysiiek dropped *** R? killed Noga Pudziana with a headshot from infection *** [serwer] Zapraszamy na nasze forum Multi-Head.pl Bober Świadkowie:All that .. , Grube lolo , Marchewa i wielu innych Uzasadnienie: cały czas cwaniakuje, obraża innych graczy, w ogóle nie przestrzega regulaminu .. Nie złapałem wszystkiego z konsoli ale powiedziałem mu "że ide na forum i jest już skończony" odpisał "Twoja stara jest skończona" czy coś w tym stylu i nie pozwole na obrażanie mojej rodziny... niech sobie uważa na słowa bo może kiedyś trafić na taką osobę która nie ma jednego z rodziców czy nawet obydwojga, i wtedy najbardziej zaboli do tego zaraża przez sciane, urzywa szalonego/knife na swarmach itp... zróbcie cos z tym cwaniakiem bo nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161911 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Więc tak ...Nie wypieram się że to nie ja pisałem ale po tym co ten koleś odwala stwierdzam że to i tak o wiele za mało ... Julian na asassinie zabijał przez szpary , okna itp i było ok bo nie było adma ,a gdy tylko mi coś takiego sie przydarzylo , on od razu rzucał obelgami przez mikro jak rzeznik mięsem do tego od razu z placzem lecial do adminow . Koleś wyzywa i klnie przez mikro ile wlyzie a gdy ja coś mu odpisze na te obelgi to od razu robi ssy . Jego zachowanie jest na poziomie zerowym dlatego puscily mi juz dzisiaj nerwy gdy zaczal do All That Remains na mnie przez mikro mówic że jestem kurwa , śmiec itp . Ja po prostu mam słabe nerwy i nie moge bezczynnie słuchac jak mnie obraza i obrabia mi dupe do adminow . Rozumiem gdyby miał troche kultury i normalnie sie zwracal do tego gral zgodnie z regulaminem , ale on jest tylko grzeczny jak jest jakis admin na serwerze . Nie wyobrażam sobie by ten człowiek został adminem . On najpierw musi dorosnąć i zmadzrec w co watpie ...Do tego jego kłamstwa , czasami zdarzy mi sie zarazic kogos przez szpare ale knife nigdy w zyciu nie uzylem nawet po za swarmem bo zwyczajnie w swiecie nie wiem jak sie tego uzywa , Bezczelny kłamca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyjestjutro Napisano 5 Czerwca 2014 #161914 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 nick na serwie: grube ][_, ([]) ][_, ([]) Owszem potwierdzam całe zajście, kiedy to ów wyżej wymieniony pięciolatek o nicku: Bober23 próbował zarazić przez "szpare" :fool: mówiłem i tłumaczyłem przez mikro że tak nie wolno i dostanie bana.Ale nie posłuchał, ten gracz ZNA doskonale regulamin ale specjalnie go nie przestrzega... :fool: :fool: Dodam od siebie że bany za zarażanie przez ściany, bugowanie , itp. powinny być dawane przynajmniej 1/2 dni żeby ta osoba sobie to do łba wbiła. Oczywiście nie znam AMX na tym serwie lecz gdyby można było zobaczyć historie banów gracza i przy wyżej wymienionym przewinieniu popełnił go Świeżak to można by dopiero mu dać bana na 30 minut, ponieważ np. dopiero co by wbił na serwer i nie przeczytał reg. Z mojej strony to tyle Zapraszam na serwer ZM Multi-Head 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161915 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 TAK, przyznam się jednego fraga na assasinie zabiłem przez szparę ale tylko dla zabawy, i to było TYLKO RAZ !, co do mojej kultury osobistej przy moim wcześniejszym podaniu wszyscy mówili że się poprawiłem o wiele wiele i już nie klne i i dokładnie ci zacytuje to co powiedziałem do alla "Ku*wa przecież to jest gówniarz który w ogóle zasad nie przestrzega" więc nie mów mi że cię od nie wiadomo kogo wyzywałem bo wiem co mówię, i każdy na serverze to potwierdzi, i jeszcze jedno, po rodzinie to się już nawet w podstawówce nie cisneło .. a Ty i tak jesteś skończony, bo mam za dużo świadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161918 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Zaraz Korek napisze i poprze Juliana . Wiecie skąd to wiem? Bo Julian kazdego kto wejdzie na serwer nastawia przeciwko mnie i prosi by go poparli na forum . Ten człowiek jest załosny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161919 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dobra dość tego. Bober nakrzyczałem Cię, ogarnij kulturę i przestrzegaj zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #161920 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi