Skocz do zawartości

[BEZ UB][ZAMKNIĘTY]Odwołanie Zjarany Sztefen

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Zjarany Sztefen;3

Godzina, data zdarzenia: 2014.06.04 20:25

Mapa: de_dust

STEAM_ID / IP: 85.202.33.55

Uzasadnienie: Podczas gry na serwerze było wiele skarg pod moim adresem że używam wspomagaczy itp. od czasu gdy zakupiłem sobie klasę premium zdarza się to notorycznie iż nowy gracz z lvlem okolo 30 wyzywa mnie że "jade na wh" lub mam "aima" co jest kłamstwem gdyż niczego nie używałem często podczas gry rozmawiałem z kolegą o nicku GG|Michu na skype i dostawałem wskazówki gdzie dany gracz się znajduje lub używałem UAV z komendy /ks ale mniejsza o większe. Dziś dnia 6 czerwca roku 2014 o godzinie 20:25 (coś w tych okolicach) otrzymałem bana za używanie wspomagaczy ban miał powód wstaw screeny na forum Multi-Head.pl czego zrobic nie moge bo nie zrobiono mi screen-shotów a przeszukałem wszystkie foldery gdzie ss'y powinny znajdywać się w cstrike a ich tam nie było. W to że ub dostane wątpię bo nawet nie mam dowodów na to że dane screeny nie zostały mi zrobione i otrzymałem bana niesłusznie bo podobno używałem jakiegoś szajstwa. Podsumowując na serwerze zabawa przednia aż zachciało mi się wydac 11zł co było mega błędem bo zostałem ukarany za nic :) Administracja serio mądra że banuje gracza za nic no ale jedynie na co moge liczyc to że trafie na jakiegoś normalnego człowieka i uwierzy mi w to co napisałem i może otrzymam tego unbana bo naprawdę chce dalej grać na tym serwerze bo mega się przy tym bawiłem. 

Pozdrawiam wszystkich i życzę milszej oraz dalszej gry na serwerze

Patryk aka Zjarany Sztefen;3

Czyli sugerujesz ze jak są robione automatycznie to że czegoś używałem ;]?

I dobra poświece troche czasu moze je znajde jak nie to w duszy...

Nie chodziło mi o to, że admin gdy ma podejrzenia co do gracza robi ss'y, które na pewno masz (przez to, że są automatyczne).

Jeżeli nie wstawisz ss'ów w ciągu 24h to jedynym sposobem na UB będzie 100 reklam włsnoręcznie

jeżeli są robione automatyczne a ja mam cs'a na dysku D i nie moge ich znaleść to mój problem no ale co nie poddam sie postaram sie je znalesc;]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...