Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161787 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Zjarany Sztefen;3 Godzina, data zdarzenia: 2014.06.04 20:25 Mapa: de_dust STEAM_ID / IP: 85.202.33.55 Uzasadnienie: Podczas gry na serwerze było wiele skarg pod moim adresem że używam wspomagaczy itp. od czasu gdy zakupiłem sobie klasę premium zdarza się to notorycznie iż nowy gracz z lvlem okolo 30 wyzywa mnie że "jade na wh" lub mam "aima" co jest kłamstwem gdyż niczego nie używałem często podczas gry rozmawiałem z kolegą o nicku GG|Michu na skype i dostawałem wskazówki gdzie dany gracz się znajduje lub używałem UAV z komendy /ks ale mniejsza o większe. Dziś dnia 6 czerwca roku 2014 o godzinie 20:25 (coś w tych okolicach) otrzymałem bana za używanie wspomagaczy ban miał powód wstaw screeny na forum Multi-Head.pl czego zrobic nie moge bo nie zrobiono mi screen-shotów a przeszukałem wszystkie foldery gdzie ss'y powinny znajdywać się w cstrike a ich tam nie było. W to że ub dostane wątpię bo nawet nie mam dowodów na to że dane screeny nie zostały mi zrobione i otrzymałem bana niesłusznie bo podobno używałem jakiegoś szajstwa. Podsumowując na serwerze zabawa przednia aż zachciało mi się wydac 11zł co było mega błędem bo zostałem ukarany za nic Administracja serio mądra że banuje gracza za nic no ale jedynie na co moge liczyc to że trafie na jakiegoś normalnego człowieka i uwierzy mi w to co napisałem i może otrzymam tego unbana bo naprawdę chce dalej grać na tym serwerze bo mega się przy tym bawiłem. Pozdrawiam wszystkich i życzę milszej oraz dalszej gry na serwerze Patryk aka Zjarany Sztefen;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2014 #161788 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Twoje wypracowanie było zbędne. Dostałeś bana z powodem wstaw ss'y, które robione są automatycznie. http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ tu masz temat jak je znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161791 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Czyli sugerujesz ze jak są robione automatycznie to że czegoś używałem ;]? I dobra poświece troche czasu moze je znajde jak nie to w duszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2014 #161792 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nie chodziło mi o to, że admin gdy ma podejrzenia co do gracza robi ss'y, które na pewno masz (przez to, że są automatyczne). Jeżeli nie wstawisz ss'ów w ciągu 24h to jedynym sposobem na UB będzie 100 reklam włsnoręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161793 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 jeżeli są robione automatyczne a ja mam cs'a na dysku D i nie moge ich znaleść to mój problem no ale co nie poddam sie postaram sie je znalesc;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2014 #162027 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Niestety 24h minęły. Jedyną opcją, która Ci pozostała na UB to 100 reklam własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2014 #162032 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi