Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161701 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nick:1head1shot Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):spore Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/1head1shot/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Ponieważ jestem ogarnięty...jak gram wieczorem lub w nocy to wogóle admina prawie nie ma i czity reklamy są chciałbym to zmienić.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6 godz w weekend a jak szkoła 2-3 Kontakt:Steam:1head1shot i PW forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2014 #161707 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Według mnie to podanie jest trochę nie poważne. Ostatnim razem zrezygnowałeś niecały tydzień po otrzymaniu funkcji.... Teraz powinieneś pierwsze odbudować swoje zaufanie co do osób, żeby składać podanie. Ale tyle ode mnie. @Rozumiem zaliczenie i to wszystko, ale w takim razie wtedy mogłeś zaczekać ze złożeniem podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Czerwca 2014 #161709 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Słaba aktywność + miałeś Admina i zrezygnowałeś po krótkim czasie. Dam Ci neutral ponieważ nie sprawiasz problemów oraz ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161715 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zrezygnowałem bo miałem dużo do zaliczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Czerwca 2014 #161716 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jesteś miły i ogarnięty lecz kiedy dostałeś admina zrezygnowałeś po tygodniu. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Czerwca 2014 #162049 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Każdy zasługuję na drugą szansę. Na pewno musiał zrezygnować mimo iż nie chciał, chociaż mogłeś napisać urlop i nie potrzeba było by żadnej rezygnacji. Steam Ogarnięty Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162119 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na wielkie Nie miałeś admina nie musiales rezygnować po 5 dniach mogłeś urlop sobie wziąć a ty zrezygnowales do tego mało kiedy cię widzę na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162296 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Każdy zasługuje na drugą szanse myśle że można ci zaufać masz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2014 #162345 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361923 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi