Skocz do zawartości

[BEZ UB]by l0gic0.#

logiś

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:  Reprezentant | l0gic0.#

Godzina, data zdarzenia: przed chwilą

Mapa: dd2 2 

STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 0 : 59728394

Uzasadnienie: chciałbym się dowiedzieć od kogo ten ban i po proszę o dowody

[AMXBans] Reason : ' Skoro masz wyjebane na moje slowa , moze nauczysz sie szacunku przez te dni. ' 

• Administrator

Owszem ja. Jest to ban, który był odwleczony tak na prawdę. Wchodzę czasami na serwer i widzę twoje głupie odzywki do mojej osoby. Wymagam do swojej osoby szacunku, więc nikt nie będzie traktował mnie z pogardą na własnym serwerze. Myślę, że te 3 dni dadzą Ci do zrozumienia, że czasami lepiej komentarze dla siebie zostawić. Tyle ode mnie.

Myślę, że dowody są tutaj zbędne. Sam wiesz jak mi czasem odpisywałeś i jak reagowałeś na bany z pingiem które miałeś, ale zganiałeś na mnie że się na Ciebie uwziąłem.

@ szifo widzę że twój kolega zdążył CI się pochwalić banem, lecz przed moim komentarzem twój post jest zbędny. Dodatkowo proszę Cię abyś ogarnął kulturę. Gracze skarżą się mi na twoją osobę.

Wiedziałem, że nie dostane ub, ale jesli dajesz bana na kilka dni to chce dostac dowody w postaci ss, bo nie przypominam sobie, zebym Cie wyzywal, za duzo wymyslasz, ale przeciez jako administrator wszystko tobie wolno i kazdy bedzie po twojej stronie. bajo

ps; sprawy po za serwerem nie załatwia się na serwerze w postaci bana, bo tam masz władze? nie ogarniam cie, pozdro.

conse.. - o shifo teraz rozmawiamy? ;o

aquax- sam mieszasz te sprawy wiec czemu zwracasz Jemu uwage? bajo? obrazilem cie tym ? gdzieś twoje slowa? zwracales mi uwage na serwerze? chyba nie wiec nie wiem o czym ty mowisz

Aquax ale to dla zartow wiadomo rozmawiac a cos innego to tak na prawde spora różnica ;) niby nie moja sprawa ale Logico jest po prostu otwarty proste ze nie dasz sobie pyskowac na swoim serwie ale tak jak juz wczesniej wspomnialem utrzymywac przyjazne stosunki nie jest niczym zlym bo przeciez dobrze wiem ze Damian ma na oku inną panne ;) tez rozmawiam z Paulą czasem ale nie ma to nic wspolnego z moimi preferencjami :) po prostu od tak :*

sory za brak inreppunkcji xD ale niechcialo mi sie(M)

Nie no Aquax widzialem bo bylem na miejscu nie chwalil sie ze zdziwienia wszedlem jak powiedzial ze napisze skarge ale istotnie to moj przyjaciel

Na serwerach wymagamy szacunku i kultury. Obaj wyjątkowo często się jej brakiem wykazujecie. Szifo nie pamiętasz ostatniego bana i Twojej aroganckiej i lekceważącej postawy? Wiem cokolwiek więcej o Twoich wyczynach i monologach na steam wraz z ruganiem adminów od najgorszych. Czy macie jeszcze coś do powiedzenia, czy z radością mogę temat zamknąć?

• Administrator

Samym tym słowem "bajo" denerwujesz mnie. Nie będę się tłumaczył w postaci dowodów. Tak jestem administratorem a zarazem właścicielem i wymagam do swojej osoby szacunku. Zastanów się co ty byś zrobił jak na twoi serwerze panował by gracz, co niekiedy ma gdzieś słowa i lekceważy twoją osobę.

Tak coś mi się zdawało, że myślałeś kolego, że możesz troszkę więcej. Niestety każdego gracza traktujemy równo i prędzej czy później ponoszą konsekwencje.

Nie trzeba wyzywać by okazywać brak szacunku.

@shifo Na co tutaj mieszasz prywatne rzeczy z tym co jest na serwerze ? Co to ma wspólnego z tą sytuacją. Owszem może i poprzez to mógł stracić moje zaufanie, lecz nie mieszajmy tutaj takich rzeczy.

Rob co chcesz nie obrazalem nikogo z kim nie utrzymuje luznych kontaktów i jezeli juz to zawsze leci w 2 strony -,- ale tak jak napisal Logico co zwykly gracz moze, np. jak spiewamy na serwie nikt nie ma zastrzezen oczywiscie po za jedym adminem wszyscy sie ciesza do poty nie wprowadza chorej atmosfery, uwaze ze chodzi o zabawe przedewszystkim

masz racje z tym ostatnim postem poniekad nie moja sprawa ale Logico to moj ziomek dlatego sie wypowiadam... zabijcie mnie za wlasne zdanie :o

A mikro w grze służy do śpiewu? Pierwszy bym Cię zbanował. Luźne stosunki nosisz w majtach i tam je pozostaw. Powtórzę dla lepszego zrozumienia: kultura i szacunek na serwerach musi być i albo się dostosujesz, albo dostosujemy restrykcje wobec Ciebie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...