Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161680 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Kacpi Godzina, data zdarzenia: przed chwila Mapa:nie wiejm STEAM_ID / IP: 89.65.245.121 Uzasadnienie: Problem jest taki ze to nie moj ban i nie moje ip ... ja ip mam stale mozecie sprawdzic gdyz w bansie napewno windnieja bany z tym ip ktorym podalem i z nickiem Kacpi Wydaje mi sie ze VALVE_0 : 0 : 1600018965 jest taki sam poprostu cs z jednej strony siagniety Prosze o szybka odpowiedz i ub oczywiscie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Danke : * : *. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TryThis [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1600018965 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.5.241.204 ' [AMXBans] ====================================== Ok juz sciagam mam nadzieje ze bedzie git sytuacja jets ta sama nic sie nie zmienilo sciagnalem juz chyba z 3 werscje cs'a i dalej jest to samo moze ktos cos podpowie ?? nie usmiecha mi sie kisic z nie swoim banem szczegolnie ze premka mi ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Czerwca 2014 #161681 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Musisz przeinstalować cs'a. Ta wersja powinna rozwiązać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161718 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 piszecie edytuj ale jak sie edytuje to widze macie wyj... problem w tym ze juz siagalem wersje ktora poleci n-ty dzien i dalej jest lipa czyli mam powieidzec mlodemu ze ma pograne ... sweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Czerwca 2014 #161722 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Bocisław ban jest na fakesteam id jezeli przeinstalowales gre powinienes bez problemu wejsc bana bankowo nie zdejmiemy bo cizter wroci do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Czerwca 2014 #161753 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Kolega zapoznał się z odpowiedzią i wyszedł, zatem temat zamykam. Z naszej strony zrobiliśmy tyle, ile możemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Czerwca 2014 #161754 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi