Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161650 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Vifonek_[t] Godzina, data zdarzenia: Chciałem dziś wejść pograć i nie mogę bo jestem zbanowany permametnie nwm za co ... Mapa: Nie wiem ale chciałem wejść na only dd2 to chyba dd2 STEAM_ID / IP: 89.66.194.248 Uzasadnienie: Nie wiem za co dostałem bana ale ja nie czituje tylko gram uczciwie. Dużo razy robiono mi ss'y i były czyste ... A lubię grać na tym serwerze więc chce wyjaśnić ta sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Czerwca 2014 #161659 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 miałeś robione ssy w trakcie których uciekłeś było to 2 dni temu zatem czas na odwołanie miną pozostaje zrobienie wlasnorecznie 100 reklam na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Czerwca 2014 #161660 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi