Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161628 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Pa, żegnam was dziś, ponieważ znudził mi się cs, a bez niego nie widzę sensu siedzenia na forum. Możliwe że kiedyś wrócę, ale nie jestem pewien. Naprawdę miło było tu z wami. Lecz nie chce mi się już grać, praktycznie nie wchodzę już prawie na komputer ;/ Robi się ciepło wiadomo, pewien każdy woli spędzać czas na orliku czy z przyjaciółmi Chyba że jakieś noł lajfy No cóż ich sprawa. Żegnam do zoba, Pa :* Pozdrawiam ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Czerwca 2014 #161630 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 trzymaj się i powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161631 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 nie rozumiem po co sie witales, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Czerwca 2014 #161639 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi