Kenpachi Zaraki Napisano 3 Czerwca 2014 #161446 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nick: Kenpachi Zaraki Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 27 cze 2013 Czas spędzony na forum: 17d 4h 13m 25s Doświadczenie w ocenianiu: Byłem kilkakrotnie UBT, także tutaj na sieci jeszcze gdy 7 był opiekunem BT. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, wielokrotnie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Taaak, na serwerze z ss'ami (czyste oczywiście ) Dlaczego Ty?: Jestem często na forum, nie chcę aby gracze czekali długo na UB bo wiem jak to przeszkadza i denerwuje gdy trzeba długo czekać. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilk h dziennie Coś od siebie: Jestem sobie Kenpachi, jestem Shinigami, byłem już tutaj UBT, dostałem pozwolenie od Consecuente na złożenie podania nie spełniając wymagania co do 2-miesięcznego stażu. Chciałbym jeszcze kogoś pozdrowić -Consecuente-za pozwolenie -7(dzięki za tamtą szansę ) -Bounder-sprzedawca rang -August- tak dla objętości -EvUś- bo lubię Cię wkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161454 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na NEUTRAL +wiek +doświadczenie -zrezygnowałeś -lizusek -czm zrezygnowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 3 Czerwca 2014 #161478 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 na dniach dostaniesz pliki chwilowo przez neta nie moge ogarnac dluzszego dema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Czerwca 2014 #162376 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi