beoer Napisano 3 Czerwca 2014 #161410 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nick: xMentor^^x Wiek: 17 latek : ] Doświadczenie (w byciu adminem): Małe, to by była taka pierwsza 'posada' Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5, amx'a ogarnę do perfekcji w ciągu dnia(chyba) Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/xMentor%5E%5Ex/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: A więc, nie jestem perfekcjonistą i czasem wymsknie mi się jakieś złe słówko ale bardzo rzadko(staram się ograniczyć do minimum), do wszystkich spraw podchodzę na poważnie, raczej jestem miły ale jak ktoś używa wobec mnie wulgaryzmów to nie odpuszaczam(nie chodzi mi o to że, wdaję się w wulgarną konwersacje") Często zgłaszam na U@. Potrafię odróżnić ''czita'' od normalnego ogracza. Wiem że, kilka panów bedzie na "NIE" bądz "NEUTRAL" ale chyba każdy zasługuję na szanse ? :C Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy : ] 5h+ Kontakt: Steam/GG/Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161413 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 jestem na tak :wiek,steam godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161437 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Bardzo aktywny gracz, miły i steam. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161444 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na Tak -wiek, -steam, -godziny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Czerwca 2014 #161445 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na TAK. Znam go. Jest ogarnięty, miły, kulturalny. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 3 Czerwca 2014 #155199 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Gdy gram to stale go widzę, także aktywność na plus, ogarnięty też na plus i kulturalny. Poza tym jako no-life ma dużo czasu na CS, więc będzie adminem idealnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Czerwca 2014 #161642 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 +Przegrane ponad 250h +Ogarnięty +Elokwentny +Wiek -Płacze jak go zabije Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Czerwca 2014 #161643 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wszystkie wymagania spełniasz, do tego często na serwerze. Dam Ci Tak ale przestań trochę z tym płaczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161644 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na TAK: +Aktywny na serwerze +Ogarniety +Wymagania spelnia -Wbij czasem pogadac na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162118 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Jestem na tak -często gra a admina potrzeba -ogarniety -na ts'ie idze Z nim pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162302 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Oczywiście żę tak Jesteś aktywny oraz wiesz o co chodzi z adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2014 #162448 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi